Hosted Exchange

För ett företag är intern och extern kommunikation mycket viktigt. Att hålla kontakten inom företaget, dela dokument och hålla kalendern uppdaterad är a och o. Nu finns det en tjänst, Microsoft Hosted Exchange, som gör att du med Outlook som klient kan göra allt detta var du än befinner dig.

Microsoft Hosted Exchange är en e-postlösning för små och medelstora företag där effektivitet är grundläggande. Med Hosted Exchange från Ipeer slipper ni på egen hand sköta driften av er exchange server och ni får då mer tid över för annat.

Hosted Exchange från Ipeer inkluderar alla de funktioner och fördelar som redan finns i systemet, men ni slipper göra kostsamma och tidskrävande investeringar i egen exchange server, infrastruktur, säkerhet, underhåll och liknande. En annan fördel med Hosted Exchange från Ipeer är att ni inte behöver sätta er in i kunskapen som krävs för att sköta driften av en egen exchange server, ni får därmed möjlighet att lägga all er kraft på er kärnverksamhet.

Hosted Exchange från Ipeer är den ultimata hostingtjänsten som gör att ni får full åtkomst till allt ni behöver samtidigt som ni på bästa sätt effektiviserar ert hantering av e-post. Med hjälp av MAPI och ActiveSync kan ni enkelt redigera och skicka mail, dela dokument och hålla kalendern synkroniserad, även om ni inte befinner er på kontoret. Med en mobiltelefon eller en laptop kan ni enkelt logga in via samma exchange server och därmed hålla inkorgen och kalendern ständigt synkroniserad oavsett om ni är på resande fot, hemma eller på kontoret.

Att på egen hand sköta driften av en exchange server är kostsamt, tidskrävande och framförallt kunskapskrävande. Med Microsoft Hosted Exchange från er hostingleverantör Ipeer får ni uppleva hur bekvämt det är att outsourca driften av er exchange server till ett företag med mångårig erfarenhet och kunskap. Ipeer är ett företag med många års erfarenhet av serverhosting. Microsoft Hosted Exchange från Ipeer innebär att ni outsourcar driften av er exchange server. Hostingleverantören ansvarar då helt för att driften av er exchange server fungerar felfritt och sköter allt från drift och säkerhet till uppdateringar och licenser.

För ett företag i dagens samhälle är Internet och e-post två av grundpelarna, detta oavsett företagets inriktning och specialitet. Med tiden ökar kraven på ökad tillgänglighet och säkrare e-postlösningar, då är det mer kostnadseffektivt och framförallt tryggare att outsourca driften av sin exchange server till ett företag med mångårig erfarenhet av server hosting.

This entry was posted in IT. Bookmark the permalink.

Comments are closed.