Vakuum

Alla som någon gång gett sig ut i vildmarken på hajk, fjällvandring eller på camping vet hur viktigt det är att packa rätt. Likaså om du är ute på tågluff eller båtluff vet du hur jobbigt det är att släpa på onödigt många väskor. Att packa rätt är a och o för alla som har en aktiv fritid. Med P-pac vakuumförpackare från Smartfritid kan du packa rätt och enkelt.

P-pac vakuumförpackare från Smartfritid gör det enkelt att vakuumförpacka livsmedel eller kläder inför resan på ett smart sätt. Att packa rätt är viktigt i alla avseenden oavsett om det handlar om kläder inför resan eller mat i frysen. Att få vakuum i påsen är ett smart sätt att minska dess volym och därmed få mer plats i väskan eller i skåpet.

Vad gäller livsmedel är det ytterst viktigt att maten förpackas i en påse utan luft. P-pac vakuumförpackare från Smartfritid gör som namnet antyder, den sätter P för luftens nedbrytande inverkan på färskvaror och onödigt mycket väskor på resan. Om livsmedel fryses in i en påse med luft blir resultatet frystorkad mat som då får slängas. Med P-pac vakuumförpackare från Smartfritid blir jobbet enkelt och effektivt. Du behöver inte oroa dig för frystorkad mat och du behöver inte oroa dig för onödigt många väskor på resan.

Alla aktiva matentusiaster och kockar vet att vakuumförpackning av färskvaror före infrysning eller förvaring förlänger livsmedlets hållbarhet och håller dem fräscha längre utan risk för frystorkning eller torkning. Bröd, bär, fisk, kött med mera behåller sin smak, sitt näringsvärde och hindras från att bli gammalt med P-pac vakuumförpackare från Smartfritid.

P-pac vakuumförpackare är en svensk patenterad uppfinning som länge hjälpt oss i köket och de som på ett smart och enkelt sätt vill packa en lätt väska. P-pac vakuumförpackare från Smartfritid är en smidig vakuumförpackare som du enkelt använder på vanliga plastpåsar som du har i hemmet, exempelvis fryspåsar.

Att använda P-pac vakuumförpackare är inte krångligt och det går mycket snabbt att vakuumförpacka sina varor eller livsmedel. Du stoppar enkelt in munstycket i påsen, kniper åt påsen runt munstycket och sedan pumpar. Om du vill vakuumförpacka med en 3-literspåse tar det endast ett par sekunder innan det är klart. Det räcker oftast med ett fåtal pumpningar, sedan är luften utsugen och dina varor redo att frysas in eller packas ned.

Smartfritid kan du enkelt betala direkt med kort eller mot faktura och du har alltid 90 dagars öppet köp på dina varor.

This entry was posted in Fritid. Bookmark the permalink.

Comments are closed.