Säkerhet

Säkerhet för hem och företag
Att ha ett säkert hem och företag är ett mål som alla vill uppnå. Med alla då frånräknat tjuvar. Sätten att uppnå det på är många. En del i det hela är att se till om intrång sker eller en brand bryter ut se till att skadan blir den minsta möjliga. Helt enkelt säkerställa att värdesaker, handlingar och kontanter förvaras på ett sätt att de inte skada av en brand och skyddas från att bli stulna.

Handlingar i pappersform skyddas bäst mot brand genom att placeras i ett dokumentskåp som håller lite olika brandklasser. Helt enkelt hur länge står skåpet emot en brand före innehållet tar skada.

Värdeföremål som kontanter, smycken där används lämpligtvis ett värdeskåp. Som de har lite olika klasser för hur mycket man får förvara enligt försäkringsbolagen.

Det här med att skydda sig mot brand och stöld ligger tyvärr lite i bakkant när det gäller folks medvetenhet. En orsak kan vara det stora fokuset på det digitala. Som hos många verkar vara helt överskuggande för det andra som finns omkring en.  Det pratas om kapning av kort, lösenord till banktjänster som läcker ut, bluffmail som installerar virus och så vidare. Men den fysiska verkligheten vi alla finns i kommer lite efter. Trots att den är mycket påtaglig.

 

 

 

 

 

This entry was posted in Säkerhet. Bookmark the permalink.

Comments are closed.