Barnkläder postorder

Våra barnkläder säljs via postorder, detta gör vi för att vi vill vända oss till hela Sveriges befolkning, kanske rentav ut i Europa i framtiden. Det ska vara enkelt att handla barnkläder i vår butik, därför har vi bl.a. lösningar tillsammans med välkända aktörer som Payson AB och Posten AB. Payson sköter våra kortbetalningar. Man kan välja att betala med bankkort, via bankgiro, mot postförskott eller mot faktura. Vi skickar kläderna med Posten, det är dyrt för oss men vi anser att det är väl värt det då vi vet att paketen kommer fram i tid till kund.
Kläderna vi säljer är märkeskläder till barn i åldern 0 till 6 år, några exempel på märken är Snoozy, Kinamockaskogen, Love Frankie, Röda Hund och Eggkids. Mycket av kläderna bär färgglada färger och mycket av det är unisex kläder. Butiken är öppen 24 timmar om dygnet alla dagar på året. Ta en kik när det passar dig.
Storleksguide barn
Då de olika klädmärkena skiljer sig i storlekarna kan det vara klurigt att veta rätt storlek, vissa märken är stora i storlekarna och andra små. Därför har vi valt att mäta plaggen så att du som kund ska få en lättare uppfattning om hur plagget kommer att sitta på ditt barn. Vi har även en utförlig storlekstabell barn, den mäts i centilong, dvs. barnets längd i centimetrar. Detta är endast en ungefärlig skala att gå efter, barn har olika proportioner och växer olika fort.
Rea barnkläder
Bli gärna ett fan av oss på Småfrön Barnkläder, då får du som kund ta del av heta erbjudanden med jämna mellanrum. Exempel på detta kan vara när vi erbjuder fri frakt, tävlingar, rea barnkläder, veckans vara och mycket annat. Det är helt kostnadsfritt att gå med, allt du behöver göra är att besöka vår facebook-sida och klicka på ”Gilla”-symbolen längst upp på sidan. Därefter blir du automatiskt uppdaterad när du är inloggad på ditt eget facebook-konto.
Kundtjänst till butiken nås per mail och telefon. Välkomna in i butiken önskar vi på Småfrön Barnkläder.

This entry was posted in Kläder. Bookmark the permalink.

Comments are closed.